Login   |   Register
This is another brief example!

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
JewellEumarr
Im Astenfeld 99
Edla, LOWER AUSTRIA 3300
Austria
0660 514 09 99 http://www.fashionradicalsnews.com/Coke-p-93620 *******
I februari föreslog rapporter i Skottland att Celtics verkställande direktör, Peter Lawwell, var för att etablera ligan när de fruktade att bli fryst från planer om att omorganisera Champions League.
Skulle en 'Atlantic League' vara bra för europeisk klubbfotboll?
Nu har Horsholt, vars sida står inför Leicester City i Champions League nästa vecka, medgett samtal pågår.
I en intervju Schalke 04 Tröjor med danska tidningen BT sa han: 'Ja det är sant. Om vi ​​inte handlar nu ser vi de största klubbarna blir större och starkare medan det blir allt svårare för klubbar som oss.
Barcelona Tröjor
'Vi måste därför titta på vilka alternativa internationella möjligheter för FC Köpenhamn i framtiden.
'Här är det fortfarande för tidigt att prata om specifika modeller, men diskussionen om ligor över europeiska gränser är ett tema som vi tittar på och aktivt deltar i.'
Förra månaden erkände presidenten i Spaniens La Liga att han överväger förslag för att bilda en avbrottskonkurrens för att konkurrera med Champions League eftersom det utgör en 'större möjlighet att generera mer intäkter'. I juli avslöjade Dalian Wanda-gruppen, som ägs av Kinas rikaste man Wang Jianlin, att det hade börjat diskussioner med klubbar för att skapa en turnering som skulle konkurrera med den nuvarande konkurrensen som drivs av Uefa.
Det följde Uefa tillkännagivande att Europas topp fyra ligor kommer att ha fyra automatiska platser i Champions League-gruppfasen från 2018-19 säsongen och framåt - ett drag som stöddes av klubbar i Spanien och Italien.