Login   |   Register
This is another brief example!

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
AndyVandiver
3854 Caynor Circle
Weehawken, NJ 7087
United States
908-505-5034 http://www.localnannyservicecrew.com/Brasilien-Dudu-194148312 *******
handling der kan trBrasilien vm trøje 2018 %3EFodboldforbundet sagde


'Dette er en enorm mængde forfærdeligt misbrug,' sagde Wood. 'Meget af det er fjollet, og noget skal gøres. Vi er virkelig frustreret over politiets svar, men vi forstår også, at de ikke kan undersøge alt dette. Vi skal tage det seriøst og derfor opfordrer vi de relevante organer og myndigheder til at arbejde sammen for at finde måder at tackle det på. '
Superintendent Paul Giannasi, Arbejdsgruppen for Høvdinger for Politiet, sagde, at han ville byde velkommen til en invitation til at være involveret i ekspertgruppen til at løse sociale medier misbrug i fodbold. Premier League sagde sine klubber rapporterer diskriminerende misbrug modtaget af deres spillere til relevante myndigheder og sociale medier websteder, og at ligaen ville byde velkommen yderligere diskussion om den handling, der kan træffes.
Brasilien vm trøje 2018
'>
Fodboldforbundet sagde, at den disciplinære jurisdiktion kun omfatter deltagere - spillere, klubpersonale og embedsmænd, ikke tilhængere - overvejer det for øjeblikket ikke at være involveret i det foreslåede ekspertpanel. Visningen i FA forstås at være, at hvis stillinger på sociale medier er racistiske, homofobiske og kan udgøre hadskriminalitet, er politiet det rette organ til at håndtere det.
Kick It Outs rapporteringsofficer, Anna Jönsson, henviser til alle rapporterede hændelser af påstået racistisk misbrug til politiets officielle hate crime reporting site, True Vision, som automatisk sender dem til politistyrker lokalt til den person, der klager.
http://www.mealdam.com/xe/m34/102526
http://www.evangelizador.com.br/forum/index.php?PHPSESSID=9nld53vft9bomdmlp2bul9nca5&action=profile;u=432260
http://formlessro.com/forum/index.php?topic=215151.0
http://www.orhideeaspa.ro/story/impressive-milan-skriniar-games-while-these-sides-fotballdrakter-windsor-park-without-straight
http://einstein.vc/forum/index.php?action=profile;u=8942
http://forums.webhostingworld.net/index.php?action=profile&u=259870