Login   |   Register
This is another brief example!

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
TerriHudspet
837 St Jean Baptiste St
Peribonka, QC G0w 2g0
Canada
418-374-7711 http://www.asleftasfound.com/frederik-ronnow/danmark/14738 *******
ccer Hype Machine tog over Portugal landsholdstrøje Den amerikanske fodboldhype


Morris fik ikke et andet mål (en endte med at være nok til at undgå den frygtede dans-off), men han fik noget meget større fra scrimmage: en opkald til landsholdet i august. Det der fulgte var en astronomisk stigning. Morris blev den første universitetsspiller til at spille for seniorholdet siden 1999 og den første college-spiller, der scorede for dem siden 1992 (mod arch-rival Mexico for at starte).
Med hvert udseende voksede hype omkring Morris som pundits opfordrede ham til at forlade kollegernes cushy begrænsninger og slå pro. Det var omkring denne gang, at virkeligheden hos Morris (en god, ung spiller) blev oppustet uden anerkendelse, og noget andet, The US Soccer Hype Machine, tog over.
Danmark landsholdstrøje
Den amerikanske fodboldhype-maskine er en ejendommelig træk ved amerikansk fodboldkultur, en medie / fan-hybrid, der altid er på jagten efter den seneste unge spiller, der forudbestemte at 'redde' spillet i staterne. (Få pause at overveje, at det indenlandske spil har vokset helt fint uden en messiah.) Hvert år indtager maskinen den seneste udsigt og placerer de store drømme af hele fodboldnationen på skuldrene, idet man tror at en transcendental spiller, den lange -awaited American Messi, kan afhjælpe alle amerikanske fodbolds strukturelle mangler.
I bedste fald kan en spiller udholde den amerikanske Soccer Hype Machine's skarpe tænder og fremstå stærkere, mere modstandsdygtig. I værste fald kan de berusede forventninger ødelægge en karriere. I løbet af det sidste år har det været fokuseret på Morris. Nu ser det ud til at forbruge Borussia Dortmunds 17-årige wunderkind Christian Pulisic. For flere år siden tyggede den op Freddy Adu.
http://consultpapers.com/he-might-have-of-defence-and-fodboldtrojer-born-hard-for-their-league-playoff-round
http://www.mohaaaa.co.uk/AAAAMOHAA/content/etter-den-opprinnelige-klubben-fikk-fotballdrakter-flytte-til-buckinghamshire-ble-senere
http://www.redingrpg.com/index.php?action=profile&u=20319
http://wannafriend.com/groups/tottenhams-leder-vil-kjop-fotballdrakter-gjore-noen-deadline-dagers-bevegelser/
http://www.wakesurftrader.com/forum/index.php?action=profile;u=1092