Login   |   Register
This is another brief example!

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
DeniseYewen0
Lemesjo 8
Killeberg, NA 280 72
Sweden
0479-4519890 http://www.glivytech.com/chelsea-zouma-pid-69088 *******
maglia juventushans sidas andra ansträngning Ecuador vid mål som
Segern betyder second-level-sidan Hibs kommer att gå in i Europa League-kvalificerade etapper i juli.
Hibs var nere men inte ute då de slog tillbaka med två mål under de sista 10 minuterna för att vinna tävlingen genom Stokes och Gray respektive. Rangers har bara sig att skylla, eftersom de fångades två gånger från hörnuppsättningar.
Drama var att fortsätta efter pausen när Andy Halliday gav Rangers en oönskad ledning med hans sidas andra ansträngning Maglietta roma vid mål som han slog från 25 meter. Det var en otrolig strejk och satte Rangers i kontroll.
Scenerna på heltid. Detta var en speciell dag i Hibernian Football Clubs historia. Tyvärr blev det förstört av osäkra scener vid heltidsflöjt när fans av båda klubbarna krossade på planen. Det förstörde Hibs firandet efter en otrolig 114-årig väntan. Det kommer säkert att få konsekvenser för de berörda idioterna.
Det tidiga målet gav Hibs Maglietta chelsea en otrolig trosförmåga och de fortsatte att dominera tävlingen.
Celtic-anfallaren Anthony Stokes gav Hibs den perfekta starten på en känslomässig dag med ett öppningsmål efter bara tre minuter.
Men det var Rangers som skulle ta det andra målet med spelet - med bara deras första försök. Fullback James Tavernier hade en chocker i försvaret, men han gav utjämnade när hans kors träffades av 36-årige Kenny Miller som kraftfullt inleddes efter 27 minuter.