Login   |   Register
This is another brief example!

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MarylouMagan
Glennerstrasse 30
Gentilino, NA 6925
Switzerland
091 258 31 74 http://www.programdersleri.com/bp25337 *******
l nchef denna sColombia VM landslagströja Fmig handlar det inte


Uttalandet tillade: 'Jag uppskattar fullt ut att League Managers Association har vårdplikt att representera sitt medlemskap. Men även en professionell kropp som LMA inser att de blir ombedda att försvara den oförsvarliga.
'Sheridan tror helt klart att detta' industrispråk 'används i vardagliga arbetsplatser. Inte på min arbetsplats, det är det inte. Och inte heller på min fotbollsklubb. Facket ansåg klart att det var ett fall av den djupaste naturen. Ett fem-matchande banbrytningsförbud är en av de längsta och starkaste straff de har utfärdat till någon chef denna säsong.
Marocko VM landslagströja
'För mig handlar det inte bara om John Sheridan, LMA och Notts County. Detta fall har mycket större betydelse och återverkningar för det engelska spelet som helhet. Under de senaste åren har FA initierat en serie mycket beundransvärda 'Respect' -initiativ som syftar till att förbättra beteendet över spelet. Jag skulle tro att vi alla skulle komma överens om att framsteg har gjorts, men det måste ännu klart ske.
Olympiakos ägare Evangelos Marinakis i Nottingham Forest övertagande samtal
'Sheridan och LMA försöker effektivt springa en tränare och hästar genom begreppet respekt i fotboll. Potentiellt kan de sätta tillbaka år om de fortsätter att överklaga beslutet.
'Det är självklart att vi kommer att bestrida alla överklaganden från Sheridan och LMA, men jag tror verkligen att folk bör överväga sina handlingar mycket noga innan de börjar på en kurs som kan skämma sig i synnerhet och fotbollsspelet i allmänhet.'