Login   |   Register
This is another brief example!

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
AngeloDay972
Via Del Mascherone 13
Urago D'oglio, BS 25030
Italy
0339 8999646 http://www.shannonmdrealty.com/Danilo-jerseyID-832896343 *******
rdo s succes i den retning Marokko vm trøje Frankrig kunne have haft me


Det var i det 74. minut. Derefter svingede Brehme i 82. hjørnet til den fjerneste stolpe, og denne gang nåede Bertholds hoved bolden før Argentina forsvaret for Voeller at bringe scorerne.
Resten skete så pludselig, at tilhængerne af Vesttyskland og Argentina stadig var til glæde og fortvivletfør de havde forstået, hvad der skete.
Den endelige fløjte så stadionet omsluttet i sølv streamers, da Maradona samlede Argentinas guldpris. For Carlos Bilardo, Argentina-lederen, var øjeblikket en kulmination på tre og et halvt år 'patientens genopbygning af deres hold, hvor hans hovedopgave var at gifte sig med Maradona's fremragende talenter med de nyere spillere der kommer igennem. Denne turnering havde båret bevis for Bilardo 's succes i den retning.
Portugal vm trøje
Frankrig kunne have haft mere stil og Brasilien mere ebullience, men Argentina kom til Mexico med en ekstraordinær spiller støttet af stadig bedre teamwork - og i går fik de deres retmæssige belønning.
  Den lille mands hænder går videre til det berømte trofæ. Foto: Carlo Fumagalli / AP
Argentina: José Luis Brown, José Cuciuffo, Oscar Ruggeri, Sergio Batista, Ricardo Giusti, Jorge Burruchaga, Héctor Enrique, Julio Olarticoechea, Diego Maradona, Jorge Valdano
Tyskland: Harald Schumacher, Ditmar Jakobs, Karlheinz Förster, Hans-Peter Briegel, Thomas Berthold, Andreas Brehme, Norbert Eder, Lothar Matthäus, Felix Magath, Karl-Heinz Rummenigge, Klaus Allofs
I en typisk straks, spændt og taktisk VM-finale fandt det strategiske kamp sted i de brede zoner. Begge sider koncentreret sig om at angribe ned til højre, om end på forskellige måder, med Tyskland dominerende besiddelse og Argentina spiller på pause.
http://youhuitz.com/bbs/home.php?mod=space&uid=6046814&do=profile
http://www.cresector.com/xe/index.php?mid=news&document_srl=398521
http://www.alternatifrpg.com/index.php?action=profile;u=41296
http://yumuki.mireene.com/xe/?document_srl=989107

http://www.scienceforum.nl/index.php?topic=405223.0