Login   |   Register
This is another brief example!

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MilesHesson8
Taille Marechal 265
Geel, VAN 2440
Belgium
0486 18 63 71 http://www.programdersleri.com/gvp59151 *******
g fatt han skulle spela Jag satt i bloch un


Det var i alla fall tänkandet. Sannerligen, när jag kom fram till provet på en bittert kall mars onsdag, hade jag en stark misstanke att jag inte skulle bli undertecknad av New York Cosmos.
För Uruguay VM landslagströja en sak är jag inte riktigt bra på fotboll. Jag spelar i ett co-ed-syv-en-sid-lag en gång i veckan och anses generellt vara en av lagets mindre begåvade spelare.
För en annan, som mina medborgare hoppade började komma fram till tryoutsna, som hölls nära Cosmos stadion i södra Brooklyn, insåg jag att jag var 10 år äldre än de flesta människor där. Majoriteten av mina rivaler var 20 eller under. En hel del hade tagit med sina föräldrar. Det fanns ett verkligt barn - han var 5 meter lång och kan inte ha varit mer än 14 - vars pappa var tvungen att underteckna ett undantag för att han skulle spela.
Uruguay VM landslagströja
Jag satt i blöjorna och undrade om någon skulle märka mitt gråa hår, när en snygg man kallade Adriano, med en mörk hästsvans och en svart muskeltopp, gick upp till mig.
Jag undrade hur många år jag kunde dra avdragbart från min riktiga ålder när Adriano förklarade sig själv. 'Alla här är så unga!'
Ålder åt sidan var jag inte säker på varför kosmos hade låt mig prova i första hand. Du var tvungen att fylla i en ansökningsblankett för att göra rättegången, och jag hade antagit att det skulle ha blivit uttråkat. Under formulärets 'upplevelse' -sektion, nämnde jag den sju-en-sidiga ligan. Begärde en referens, jag namngav en vän som jag en gång gjorde några uppföljningar på på en strand. I avsnittet 'hedrar' lägger jag 'kandidatexamen på engelska och litteratur'.
http://imho.games/member.php?u=6032-DesmondSim YaniraWil JoshuaYoc
DanielaBr maglie calcio a poco prezzo OmerSamps
ConnorRaz billige fotballdrakter ShellaCar
VIJAlbert fotbollströjor ClarkKdmr
OscarKram fotballdrakter barn BurtonGos
XREAllie billige fotballdrakter JewellKan